Statistieken

Vandaag 9
Deze week 121
Deze maand 366
Sinds 05-2009 83013

Voorwaarden


Onze voorwaarden

 

ü  In- en uitchecken om respectievelijk 12:00 en 14:00 uur.

ü  De tarieven zijn inclusief, water-, gas, en elektriciteitverbruik, schoonmaak en  onderhoud, badkamerhanddoeken, toeristenbelasting en huishoudster.

ü  Reservering is geldig nadat 35% van de huur aan White Elephant Villa betaald is. Minimaal 60 dagen voor aanvang dient de rest van de huursom betaald te zijn.

ü  Eindafrekening van eventueel eten, drinken, fruit, snacks, huur van vervoermiddelen etc. dient wekelijks en één dag voor vertrek bij de huishoudster afgerekend te zijn.

ü  Zegt u na reservering en/of betaling van het volledige huurbedrag van White Elephant Villa de huur op, vervalt het betaalde bedrag aan de verhuurder. In het onwaarschijnlijke geval dat de verhuurder de huur opzegt zal deze het volledig betaalde bedrag retourneren.

ü  Onder geen omstandigheden is White Elephant Villa of haar eigenaren en personeel verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van eigendommen, uitgaven, claims of letsel, direct of indirect.

ü  De hoofdhuurder is aansprakelijk voor het gedrag en/of haar gevolgen van de huurders en mensen die door de huurders in White Elephant Villa door hen uitgenodigd worden.

ü  Huurders zijn verantwoordelijk voor alle schade die gedurende hun verblijf veroorzaakt wordt door hun zelf en/of diegene die door huurders in White Elephant uitgenodigd worden. De schade wordt beperkt door de kosten van vervanging, reparatie en/of transport.

ü  Gedurende de huur zijn de wetten van Thailand van toepassing. Zodoende dient voor aanvang van de huur een kopie van het paspoort van alle huurders / bezoekers bij de verhuurder aanwezig te zijn.

 
© 2022 | contact  | sitemap

Citaat van de dag

 

" Wat een boer niet kent, dat eet hij niet
ปลูกเรือนตามใจผู้อยู่ ผูกอู่ตามใจผู้นอน "
- Spreekwoord -